Relaunch Benriach whisky.

Benriach is een whisky uit het Schotse Speyside. Het merk was nog niet heel bekend op de Nederlandse markt en wilde internationaal een bredere doelgroep aanspreken en het marktaandeel vergroten. Mede daarom heeft Benriach een rebranding ondergaan. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe range premium whisky’s, een nieuwe premium verpakkingslijn en een nieuw communicatiethema.

Doelstelling.

Om de relaunch zo succesvol mogelijk te maken en dit nieuws te delen met de consument, is er een campagne opgezet waarmee we enerzijds bouwen aan de brand awareness & story van het vernieuwde Benriach en anderzijds direct bij willen dragen aan sales door traffic te genereren naar Gall & Gall tijdens een belangrijke verkoopperiode.

Aanpak.

Pressure heeft samen met marketingbureau Bengelmedia verschillende scenario’s voorgelegd bij Benriach waarbij is gekozen voor een onlinecampagne, in combinatie met influencer marketing en een persbericht. De geselecteerde influencers, waaronder Dudes of the Dam, Jordy Casteleijn en Thomas Cox kregen een gaaf perspakket voor het ontwikkelen van unieke content en samen hebben we mooie content plannen ontwikkeld die passen bij het merk. Middels het persbericht heeft Pressure mooie publicaties weten te realiseren in o.a. Mixed Grill, Mensgoodlife, Man-Man.nl, Dutch Cowboys, Gentlemen’s Watch en nog veel meer.

Resultaat.

0
publicaties
0
pr-waarde
0
bereik

Delen mag ...

Andere interessante cases.

ZID Theater

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow

Every Can Counts

INTERNATIONAL RECYCLING TOUR 2024

arrow