Riverty.

Riverty is een FinTech bedrijf en heeft Afterpay 1,5 jaar geleden overgenomen. Het bedrijf bouwt aan een wereld waarin zakendoen tegemoetkomt aan de behoeften van de mensheid, waar financiële technologie het verschil maakt. Riverty vindt slimmere, eenvoudigere, naadloos verbonden manieren om geld te beheren; van flexibele betalingen tot boekhouding en incasso. Na een paar maanden van alles klaarzetten besloot Riverty om het 1-jarig bestaan aan te grijpen om actief naar buiten te communiceren. Wij hebben geholpen met het opzetten van PR-campagnes en gesponsorde podcasts.

Doelstelling.

Doel van de campagne was om meer merkbekendheid te creëren onder de B2C en B2B-doelgroep en om actief naar buiten te communiceren na het 1-jarig bestaan. Met het uitsturen van verschillende persberichten en het opzetten van gesponsorde podcasts hebben we meer bekendheid en aandacht weten te realiseren voor Riverty en hebben we actief gecommuniceerd richting de buitenwereld.

Aanpak.

Pressure heeft verschillende persberichten uitgestuurd. Zo hebben we een persbericht uitgestuurd waarin we terugkeken op het eerste jaar, de successen die zijn behaald en hoe Riverty de toekomst ziet. Pressure heeft interviews opgezet met de General manager van de Benelux. Daarnaast hebben we een persbericht uitgestuurd met betrekking tot de Code of Conduct die is afgestemd rondom Buy Now Pay Later, waarin Riverty een leidende rol heeft ingenomen.  Ook hebben we een persbericht uitgestuurd rondom de feestdagen en het koopgedrag van de Nederlanders geanalyseerd. Verder hebben we betaalde campagnes opgezet met meerdere podcasts om op een laagdrempelige manier meer te vertellen over de Buy Now Pay Later-dienst en Riverty. Door de verschillende pr-activiteiten hebben we een groot publiek weten te informeren en aandacht gerealiseerd voor Riverty.

Andere interessante cases.

ZID Theater

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow

Every Can Counts

INTERNATIONAL RECYCLING TOUR 2024

arrow