Sheraton.

Sinds 2020 werken we voor de Sheraton Hotels in Nederland. We waren verantwoordelijk voor de herlancering van het nieuwe Sheraton Amsterdam Airport Hotel en onlangs hielpen we hen met het opzetten van een pr-campagne rondom de lancering van Gouden Brood.

Doelstelling.

Sheraton Amsterdam Airport Hotel zet de toon voor een duurzamere toekomst met de introductie van ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcept waarbij overtollig brood uit de keukens van Sheraton Amsterdam als hoofdingrediënt wordt gebruikt. Met dit nieuwe initiatief wil Sheraton Amsterdam voedselverspilling tegengaan en bijdragen aan een duurzame wereld. Het Gouden Brood bier is vanaf eind september verkrijgbaar in alle horecagelegenheden van het hotel op Schiphol.

Aanpak.

Pressure schreef een persbericht en deelde dit met zowel de landelijke horeca als F&B media. Daarnaast nodigden we influencers uit om aanwezig te zijn bij het lanceringsfeest van het Gouden Brood Bier inclusief een verblijf in het hotel. Op deze manier genereerden we output voor zowel het bier als het hotel.

Andere interessante cases.

Glenglassaugh

REBRANDING COASTAL SINGLE MALT SCOTCH WHISKY

arrow

The GlenDronach

THE SHERRY CASK CONNOISSEUR CLUB

arrow