Shokz.

Shokz introduceert haar nieuwste model, OpenFit. Volledig draadloze earbuds waarbij het open-ear ontwerp is doorgevoerd. Veilig, comfortabel en een perfecte luisterervaring.

Doelstelling.

Shokz, dat zich vanaf de start richt op professioneel sportgebruik, verbreed het productassortiment met de OpenFit naar alle soorten gebruiken. Doelstelling was dus een nieuwe doelgroep aanspreken en de OpenFit lanceren om zoveel mogelijk nieuwe klanten te bereiken. Met publicaties in Grazia, Men’s Health, Quote, AD + alle regionale bladen, Happy in Shape, Gadget Gear, Mannenstyle en heel veel meer hebben we een hele nieuwe doelgroep weten te bereik en bekendheid voor Shokz en de OpenFit weten te realiseren.

Aanpak.

Pressure heeft een persbericht geschreven en uitgestuurd naar zowel sportmedia, tech/ gadget media en lifestyle media. Door producten uit te sturen naar journalisten, konden ze de OpenFit zelf ervaren en hier een review over schrijven. Ook hebben we give-aways opgezet zodat consumenten ook een OpenFit konden proberen.

Andere interessante cases.

Vitakruid

SHARE OF VOICE & THOUGHT LEADERSHIP

arrow

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow