Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker heeft in april van dit jaar een belangrijke mijlpaal bereikt. Ze mochten namelijk het 50.000ste lichtpuntje organiseren voor een gezin uit Veenendaal. Sinds de oprichting in 1995 zet de stichting zich in om een verschil te maken in het leven van gezinnen met een langdurig ziek gezinslid. Dit doen zij door het hele jaar door momenten te organiseren waarop gezinnen ‘gewoon’ even samen plezier kunnen hebben en waardevolle herinneringen kunnen creëren. Deze ‘lichtpuntjes zijn van groot belang voor deze gezinnen. Ze kunnen even ontsnappen aan de realiteit van behandelingen en ziekenhuisbezoeken.

Doelstelling.

Tijdens de Ambassadeursdag op 13 april in attractiepark Duinrell mocht Stichting Opkikker het 50.000ste lichtpuntje creëren voor het gezin van Joep (8) en Bram (10) uit Veenendaal. Op deze dag werd het gezin verrast in Duinrell en extra in het zonnetje gezet. Om deze bijzondere mijlpaal en het moment van het 50.000ste lichtpuntje extra onder de aandacht te brengen, vroeg Stichting Opkikker de hulp van Pressure.

Aanpak.

Pressure heeft een persbericht geschreven en uitgestuurd over de mijlpaal, en ook actief interviews opgezet bij zowel lokale als landelijke media met het 50.000ste lichtpuntje gezin en Ruud Sliphorst, oprichter van Stichting Opkikker. Daarnaast stuurden we na het 50.000ste lichtpuntje-moment nog een extra media alert naar (lokale) media, inclusief foto’s van het bijzondere moment in Duinrell. Dit heeft geresulteerd in publicaties en interviews op RTLnieuws.nl, AD.nl, In de Buurt Veenendaal, De Rijnpost, De Gelderlander en Den Haag FM.

Andere interessante cases.

ZID Theater

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow

Every Can Counts

INTERNATIONAL RECYCLING TOUR 2024

arrow