Synofit’s nieuwe look en producten.

Synofit is gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve en unieke voedingssupplementen (nutraceuticals) met een onderbouwde, bewezen werking. Sinds 2010 heeft Synofit zich toegelegd op de natuurlijke verbetering van het bewegingsapparaat. Onder de merknaam Synofit (en Synopet voor dieren) zijn veilige natuurlijke producten geïntroduceerd, gericht op gewrichten, botten en spieren. In 2017 zijn er verdere natuurlijke producten toegevoegd die merkbare gunstige resultaten leveren op andere gebieden van de gezondheid (hartgezondheid en de huid). Met deze uitgebreide range van gezondheidsproducten hoopt Synofit een bijdrage te leveren aan preventie, aan een goede gezondheid en aan de beste kwaliteit van leven.

Doelstelling.

Vanaf februari 2023 liggen de nieuwe en krachtige verpakkingen van Synofit in de schappen. Van betrouwbaar A-merk voor Groenlipmosselproducten groeide Synofit uit naar een kwaliteitsmerk voor supplementen die een brede doelgroep optimaal in beweging houden. De nieuwe look symboliseert de transformatie die het merk heeft gemaakt sinds de oprichting dertien jaar geleden. Tegelijk met deze nieuwe look lanceert het merk ook een nieuwkomer in het assortiment: Airflow Care, een product voor de luchtwegen, én een volledig vernieuwde versie van Cardio Care.

Aan Pressure de taak om de nieuwe look en producten van Synofit bij pers en influencers te introduceren en bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen.

Aanpak.

Voor de introductie van de nieuwe look en producten van Synofit organiseerde Pressure een ontbijt voor journalisten en influencers. Daarna gingen we met alle genodigden naar de Gezondheidsbeurs waar ze de nieuwe look-and-feel van Synofit konden ervaren. Ook is er een persbericht uitgestuurd wat resulteerde in een aantal mooie publicaties op onder andere: Who-cares, Happy in Shape, social media posts van Beafitmom, Curvacious, Zijtikt en Stefanigetsfit. Ook is Synofit verschenen in DW Drogistenweekblad.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow