The GlenDronach persreis.

Het verhaal van The GlenDronach is een legende, het neemt je mee naar de smaak en beleving van de Schotse Highlands. In april 2023 werd een select gezelschap uitgenodigd in ‘de vallei van de Dronach’, waar een van de eerste officiële whiskydistilleerderijen van Schotland te vinden is: The GlenDronach. Hier worden al bijna 200 jaar (sinds 1826) de meest verfijnde single malt whisky’s geproduceerd en leerden zij van Master Blender Rachel Barrie de fijne kneepjes van het whisky proeven.

Doelstelling.

Tijdens de exclusieve trip naar Schotland werden de genodigden door het verhaal van The GlenDronach (een legende) niet alleen fysiek maar ook in smaak en beleving meegevoerd naar de Schotse Highlands. Het vergroten van de naamsbekendheid van dit eeuwenoude whisky merk, maar vooral de geschiedenis en het verhaal achter de verfijnde smaak van de whisky’s 1-op-1 overbrengen was de doelstelling.

Aanpak.

Pressure was verantwoordelijk voor de aanwezigheid, het briefen en opvolgen van tien journalisten en influencers tijdens deze reis. Onder de aanwezigen namen als PlayboyLife After Football en Manly. Wat geresulteerd heeft in mooie publicaties, zowel in print als online en via social media. Naast de persreis hebben we ook een persbericht uitgestuurd rondom ‘Wereld Whisky Dag’ en hebben we naar verschillende media een fles Original Aged 12 Years van The GlenDronach toegestuurd. Hier zijn weer prachtige publicaties uit voortgekomen bij o.a. Men’s Health, Manners en Gewoonvoorhem.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Vitakruid

SHARE OF VOICE & THOUGHT LEADERSHIP

arrow

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow