The GlenDronach.

Na een geslaagde persreis naar de Schotse Highlands, in april 2023, organiseerde The GlenDronach in december 2023 ‘The Sherry Cask Connoisseur Club’. Dit was geen alledaagse bijeenkomst; het was een samenkomst van ware connaisseurs, een groep van individuen die een diepgaande waardering koesteren voor de fijnere geneugten des levens, en anderen inspireren door hun ongeremde passie.

Doelstelling.

Dit exclusieve event had als doel het samenbrengen van een groep ware connoisseurs, die stuk voor stuk ‘Master’ zijn in hun ‘Art’. Centraal stond het delen van passies, het opdoen van inspiratie en het ontmoeten van nieuw contacten – onder het genot van The GlenDronach whisky en verfijnde walking dinner gerechten. Met het thema ‘Unlock your Mastery’ gaf The Sherry Cask Connoisseur Club de genodigden de kans om de wereld van The GlenDronach te ontdekken en de levensstijl die het belichaamt te omarmen – samen met gelijkgestemden. Een avond waar passie zich heeft vermengt met traditie en waar vakmanschap zijn verwantschap vond met connaisseurschap.

Aanpak.

Pressure was verantwoordelijk voor de aanwezigheid van een diverse groep van ware connoisseurs, het briefen en het opvolgen van de aanwezige journalisten en influencers. Onder de aanwezigen namen de hoofdredacteur van Quote, oud-voetballer Gianni Zuiverloon en media als Talkies Magazine en Manify deel. Wat geresulteerd heeft in mooie publicaties, zowel online als via social media.

Andere interessante cases.

ZID Theater

EXPLOREZ FESTIVAL

arrow

Every Can Counts

INTERNATIONAL RECYCLING TOUR 2024

arrow