Week van Snoep Goed 2024.

De Nationale Week van Snoep Goed is een initiatief van Stichting Week van Snoep Goed om mensen bewust te maken van de gevolgen van ongezond snacken. De eerste editie vond plaats in 2020 en sindsdien vindt de landelijke campagne elk jaar in januari plaats. Het collectief wordt ondersteund door het Diabetes Fonds, Nederlandse groente- en fruittelers, supermarkten en fabrikanten. De vierde landelijke editie van de Week van Snoep Goed vond plaats van 15 tot en met 21 januari 2024.

Doelstelling.

Het doel van de campagne was om alle Nederlanders bewust te maken van gezondere keuzes. Dit jaar daagde Week van Snoep Goed alle Nederlanders uit om zichzelf een spiegel voor te houden tijdens snaaimomenten. Manon Wouters, diëtist en ambassadeur van de Week van Snoep Goed 2024, deelde haar tips & tricks voor het maken van gezondere keuzes met deelnemers via de dagelijkse nieuwsbrief en social media.

Aanpak.

Ook dit jaar verzorgde Pressure de PR voor Week van Snoep Goed. Zo bracht Pressure een persbericht uit ter introductie van de ‘Snaaispiegel’. Pressure zorgde ervoor dat diverse nieuwsmedia en lifestyle media op de hoogte waren van de Week van Snoep Goed. Ook dit jaar zijn er weer mooie publicaties gerealiseerd in onder andere Women’s Health, De Telegraaf, FunX, AGF, Women Online, Coolesuggesties en Foodlog.

Andere interessante cases.

Hunter Douglas

CAMPAGNE INNOVATIE

arrow

Mermet

REBRANDING & PRODUCT LAUNCH

arrow