ZID Theater organiseert voor de 8e keer ExploreZ Festival.

Culturele organisatie ZID Theater City Arts & Performance Center organiseerde voor de 8e keer het tiendaags, multidisciplinair en internationaal ExploreZ Festival in Amsterdam. Tien bijzondere dagen vol met theater, muziek, dans en workshops met het thema NO LIMITS – dé rode draad in het festival. Het thema staat voor een leven en kunst zonder beperkingen, waarin alles mogelijk is.

Doelstelling.

Het ExploreZ Festival had als doel een podium te bieden aan al het diverse, ongekende en nieuwe talenten dat Nederland rijk is. Veelal zijn dit makers met een vluchtverleden, migratieachtergrond; autodidacten of multi-talenten die niet in een hokje te plaatsen zijn. Ook creëerde het festival een internationaal platform voor de makers, zodat zij hun (inter)nationale netwerk konden vergroten en ook buiten de Nederlandse grenzen hun werk kunnen gaan vertonen.

Aanpak.

Pressure heeft verschillende pr-activiteiten uitgevoerd. Allereerst hebben we een persbericht uitgestuurd om media meer inzicht te geven in de reden en belang van het festival. Daarnaast hebben we een uitnodiging opgemaakt en media uitgenodigd om naar het festival te komen.

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Vitakruid

SHARE OF VOICE & THOUGHT LEADERSHIP

arrow

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow