Synofit’s nieuwe look en producten kenmerken groei. 

Amsterdam, 2 februari 2023 – Vanaf deze maand liggen ze in de schappen: de nieuwe en krachtige verpakkingen van Synofit. Van betrouwbaar A-merk voor Groenlipmosselproducten groeide Synofit uit naar een kwaliteitsmerk voor supplementen die een brede doelgroep optimaal in beweging houden. De nieuwe look symboliseert de transformatie die het merk heeft gemaakt sinds de oprichting dertien jaar geleden. Tegelijk met deze nieuwe look lanceert het merk ook een nieuwkomer in het assortiment: Airflow Care, een product voor de luchtwegen, én een volledig vernieuwde versie van Cardio Care. 

Het uitgangspunt van alle Synofit-producten zijn bewezen werkzame ingrediënten van hoge kwaliteit. De Groenlipmossel, die Synofit in z’n geheel verwerkt, is het beste voorbeeld hiervan. Het is hét ster-ingrediënt waar het dertien jaar geleden mee begon. In de afgelopen jaren is het aanbod van Synofit uitgebreid en zijn er voor verschillende leeftijden en behoeften softgels, vloeibare supplementen en capsules bijgekomen. Van producten voor gewrichten, spieren en botten tot aan producten voor de huid, bloedvaten en het hart.

Directeur van Synofit, Tom Sanders, licht toe: Synofit is dertien jaar geleden begonnen met voornamelijk producten voor 60-plussers, waarbij de focus lag op het ingrediënt Groenlipmossel. Met de jaren hebben wij ons aanbod uitgebreid naar gezondheidsproducten en supplementen voor alle leeftijden. Met de nieuwe, frisse en moderne look van Synofit willen we een bredere doelgroep aanspreken en laten zien dat Synofit’s natuurlijke gezondheidsproducten in alle levensfases inzetbaar zijn.”

De nieuwe look van Synofit omvat naast de geheel vernieuwde verpakkingen – waarvan de kleuren overigens gebaseerd zijn op de ingrediënten – ook een nieuwe huisstijl (inclusief logo) en website. Dit zal in het voorjaar van 2023 volledig worden uitgerold.

Hoofdrolspeler: de Groenlipmossel

Wie Synofit zegt, zegt Groenlipmossel. De Groenlipmossel uit Nieuw-Zeeland is een bekend middel voor paarden. Meer dan 13 jaar geleden was vloeibare Groenlipmossel in de paardensport al een bekend ingrediënt. Synofit-oprichter Camiel Hofstee durfde het destijds aan om dit zelf te gaan gebruiken, en bracht daarna vol overtuiging dit vloeibare product met Groenlipmossel op de Nederlandse markt van voedingssupplementen. Groenlipmossel kan door iedereen worden gebruikt, of het nu gaat om sporters, intensief bewegende beroepsbeoefenaars of senioren.

Waar Groenlipmossel vandaan komt? De Maori’s, de inheemse bewoners van Nieuw-Zeeland, die woonachtig waren aan de kust aten veel Groenlipmosselen. De Maori’s die meer in het binnenland woonden, aten niet zoveel Groenlipmossel als zij. Deze verschillen vielen op, waarna wereldwijd belangstelling voor de Groenlipmossel ontstond.

De nieuwkomers: Airflow Care & Cardio Care

Naast de producten voor gewrichten, spieren en botten, heeft Synofit nu ook een oplossing voor de luchtwegen: Airflow Care (€12,50 / 100ml). Dit nieuwe, plantaardige product is bedoeld voor iedereen vanaf twee jaar die de luchtwegen een boost wil geven om zo vrijer te kunnen ademen. Synofit’s Airflow Care bevat maar liefst zes verschillende plantenextracten: Zonnedauw, Veldzuring, Vlierbloesem, Verbena, Brandnetel en Tijm. Naast de plantenextracten bevat Synofit Airflow Care ook de Vitaminen B3, B8 en C.

Synofit Cardio Care (€30,- / 30 stuks) geeft extra ondersteuning aan het hart zodat je fit en vitaal door het leven kunt gaan. De vernieuwde formule softgels bevatten niet alleen Omega 3-vetzuren EPA en DHA voor het hart maar ook Witte berk-blad voor het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte.

Andere interessante berichten.

Wil je lekker slapen en uitgerust wakker worden? Check dan deze tips!

arrow

Stichting Opkikker bereikt mijlpaal van 50.000ste lichtpuntje

arrow