Vaderdag cadeautip: verras je vader met een Mister Barish koffiepakket.

Amsterdam, 31 mei 2022 –  Voor je het weet is het zover: Vaderdag. Op zondag 19 juni is het dé dag dat we vaders (stief- en bonusvaders, je man, vriend, oom of buurman) een extra blijk van waardering geven. Daar hoort natuurlijk een uniek en geschikt cadeau bij. Nog op zoek naar het juiste cadeau? Na de exclusieve Moederdag box komt Mister Barish, het premium koffiebonen merk, nu ook met een box speciaal voor Vaderdag.

De Vaderdag box van Mister Barish is speciaal voor vaders die niet zonder hun dagelijks koffiemoment kunnen. In de box zitten vier premium koffie blends. Elke blend heeft zijn eigen karakter en is speciaal voor de bean to cup espressomachines geblend en gebrand. Om het pakket met koffie blends cadeauwaardig te maken heeft Mister Barish een speciale geschenkverpakking voor Vaderdag ontwikkeld.

Duurzaam vaderdagcadeau

Mister Barish vindt het niet alleen belangrijk dat koffie goed smaakt, maar ook dat de bonen duurzaam worden geproduceerd. Daarom draagt het merk het ‘Rainforest Alliance’-keurmerk. Een internationaal keurmerk voor arbeidsomstandigheden, natuurbehoud en milieu voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Door de verkoop van losse koffiebonen, tegen eerlijke prijzen ingekocht van plantages met milieuvriendelijke producten, wil het merk daarnaast het groeiende gebruik van wegwerpplastic tegengaan.

De Vaderdag box van Mister Barish is t/m 19 juni verkrijgbaar via de website van Mister Barish of in de winkel aan de Spiegelgracht 20A voor €54,00. De koffiebonen van Mister Barish zijn geschikt voor bean to cup espressomachines.

Wil je graag een Vaderdag box ontvangen en Mister Barish uitproberen? Neem dan contact op met Laura Boogers via laura@pr-essure.com.

Andere interessante berichten.

Eén op de drie Nederlanders neemt hond mee op vakantie

arrow

Wetenschappelijke doorbraak in studie naar nieuwe behandeling van de ziekte van Parkinson

arrow