Vitakruid.nl verkozen tot website van het jaar 2023 in de categorie Wellbeing & Fitness

In de jaarlijkse Emerce Website van het Jaar verkiezing heeft Vitakruid.nl de award voor de ‘Website van het Jaar’ in de categorie Wellbeing & Fitness in de wacht gesleept.

De website, bekend om zijn innovatieve benadering op het gebied van gezonde voeding, bewuste levensstijl en voedingssupplementen, heeft lof geoogst voor diverse kenmerken:

De meest geavanceerde en uitgebreide vitaminetest die advies biedt op basis van voeding, levensstijl en eventueel voedingssupplementen.

  • Gedetailleerde testen gericht op specifieke voedingsstoffen.
  • Informatieve pagina’s gericht op specifieke gezondheidsdoelen.
  • Mogelijkheid tot persoonlijk en uitgebreid advies van een therapeut.
  • Een chatfunctie bemand door een team van deskundige therapeuten.
  • Interessante en hoogwaardige blogs over voeding, levensstijl en voedingssupplementen.
  • Hoogwaardige producten die zowel qua kwaliteit als prijs de concurrentie voorblijven.

Bob van Inge, eigenaar van Vitakruid, deelt zijn enthousiasme: “Deze erkenning is een bevestiging van onze onvermoeibare inzet om de best mogelijke informatie en producten aan onze klanten te bieden. Ons doel is om het verschil te maken in het leven van mensen, door hen te voorzien van betrouwbare en toegankelijke informatie over voeding en gezondheid. Het is een eer dat ons harde werk nu wordt erkend met deze prestigieuze prijs en is een stimulans om onze missie voort te zetten.”

Andere genomineerden in deze categorie waren Vitaminstore, HappyHealthy, FIT.nl, Basic-Fit, Body & Fit, Happinez, Psychologie Magazine, Bedrock, SportCity en Trainmore.

Over de Website van het Jaar Verkiezing
De Website van het Jaar verkiezing, georganiseerd door Emerce, in samenwerking met Multiscope, beoordeelt websites op zowel populariteit als kwaliteit, met nadruk op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Het Nederlandse publiek speelt een cruciale rol door te stemmen en beoordelen, wat leidt tot twee onderscheidingen per categorie: de Beste en de Populairste website of app.

Andere interessante berichten.

Eén op de drie Nederlanders neemt hond mee op vakantie

arrow

Wetenschappelijke doorbraak in studie naar nieuwe behandeling van de ziekte van Parkinson

arrow