Stichting MS Research.

Op 11 april kwamen tijdens het tweejaarlijks Multiple Sclerosis International Federation (MSIF)-congres wetenschappers, neurologen en behandelaars van over de hele wereld samen. Zij bespraken diverse doorbraken in de multidisciplinaire zorg voor en behandeling van mensen met progressieve MS. Dit alles vond plaats in het MS-Expertisecentrum binnen Nieuw Unicum, een behandelcentrum in Zandvoort waar verblijf van, zorg rond en behandeling van mensen met progressieve MS wordt gecombineerd. Koningin Máxima woonde op uitnodiging van stichting MS Research het congres bij en kreeg aansluitend een rondleiding

Doelstelling.

Met de pr campagne hebben we een totaal bereik van 5.935.175 weten te realiseren. Mede dankzij prachtige TV items op Blauw Bloed (NPO2), Hart van Nederland (SBS6) en NH Nieuws kreeg Nieuw Unicum meer nieuwe aanvragen dan ooit tevoren. Door het positieve beeld dat werd geschetst werd de drempel weggehaald voor MS-patiënten om contact te zoeken met het MS-Expertisecentrum, een van de doelstellingen die vooraf werd aangegeven. Deze boodschap werd ondersteund door artikelen in onder andere Metro en het Reformatorisch Dagblad. De waanzinnige quote die Blauw Bloed van Koningin Máxima op beeld wist vast te leggen zal nog jaren worden plezier aan worden beleefd.

Aanpak.

Pr bureau Pressure werd door stichting MS Research gevraagd om het gehele pr traject rondom het congres en het bezoek van Koningin Máxima voor rekening te nemen. We schreven twee persberichten die selectief werden verstuurd, één voorafgaand aan en één tijdens het congres, met een persfoto die meteen geschikt was voor publicatie. Door kwalitatief te pitchen op een selectie van media gericht op de doelgroep realiseerden we maximale inhoudelijk aandacht voor het onderwerp. De interviewkandidaten werden vooraf uitgebreid getraind en gebriefd door pr bureau Pressure.

Resultaat.

0
publicaties
0
pr-waarde
0
bereik

Delen mag ...

Andere interessante cases.

Vitakruid

SHARE OF VOICE & THOUGHT LEADERSHIP

arrow

Week van Snoep Goed 2024

CAMPAGNE WEEK VAN SNOEP GOED

arrow